The Spylocks mengt stevige garagerock met surf en Nederbeat.
The Spylocks mengt stevige garagerock met surf en Nederbeat. Foto: aangeleverd

Feest in JOEB!

25 okt, 12:23 Cultuur

EGMOND-BINNEN - Jongerencentrum Egmond-Binnen organiseert op zaterdag 2 november een prachtig feest met twee rockende bands, de Kelvinators en The Spylocks.

De Kelvinators zetelen in Noord-Holland (Amsterdam en Alkmaar) en hebben door de jaren heen ruim 500 optredens gedaan in grote zalen zoals o.a. Paradiso en Patronaat en café's zoals Langereis in Amsterdam, SWAF in Hoorn en Schommelen in Leiden. De Kelvinators zijn begonnen als bluesrockband met een vleugje countrytrash en levenslied. De nummers duren gemiddeld twee minuten en zijn catchy tot op het bot. Na jaren in verschillende samenstellingen te hebben gespeeld, zijn de Kelvinators terug naar de basis gegaan. Lekker rammelpunken met een hoop plezier. De Kelvinators staan garant voor fijne optredens voor een breed publiek.

The Spylocks
De uit Hoorn afkomstige gitaarband The Spylocks mengt stevige garagerock met surf en Nederbeat. Meidenbands als Thee Headcoatees en de Delmonas inspireren de 3 dames en 1 dappere heer tot het maken van pakkende, puntige liedjes over onder andere De Liefde, moord en doodslag en vrouwen met een rookstem. In juni 2017 kwam het door Dani prachtig vormgegeven vuigstoere album 'Dickie' uit, met daarop de hoogtepunten van 5 jaar Spylocks in 13 krachtige garagebeatnummers. The Spylocks zijn Jessica Joris (zang), Dani Berkhout (bas, zang), Annemieke van Meurs (gitaar, zang) en Edwin Besseling (drums).

Het feest voor 18 t/m 100-jarigen begint om 20.00 uur, de entree is gratis en JOEB is te vinden aan de Visweg 45A te Egmond-Binnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief