De Think BIG-Band brengt een breed repertoire met meer dan alleen hardcore jazz.
De Think BIG-Band brengt een breed repertoire met meer dan alleen hardcore jazz. (Foto: aangeleverd)

Think BIG-Band opent seizoen Vredeburg

  Cultuur

LIMMEN - De Think BIG-Band uit Castricum opent zondag 22 september het seizoen 2019-2020 bij Jazz Session Club Vredeburg in Limmen.

De Think BIG-Band, die onder leiding staat van muzikale duizendpoot René Breetveld, is een bigband met een rijk verleden. Oorspronkelijk heette de band Triple E. Met o.a. twee tournees door Engeland en vele optredens door heel Nederland werd al snel een reputatie gevestigd.

De twintig muzikanten vormen samen een dynamisch koppel dat menig feest of festival in de overdrive zet. De mix van getalenteerde, bevlogen amateurs met (semi)professionals zorgt voor een band die staat als een huis met een aantal goede solisten in elke sectie. De muzikanten van de band verdienen ook hun sporen in diverse soul-, blues- en funkbands. Naast ervaren muzikanten vindt ook de jonge, nieuwe generatie aansluiting in de band. Met een breed, aanspreekbaar repertoire wordt niet alleen de hardcore jazzfan bediend. Iedereen die van muziek en dance houdt zal door de Think BIG-Band geïnspireerd raken.

De Think BIG-Band speelt in Jazz Session Club Vredeburg op zondag 22 september 2019 om 15.00 uur. De toegang is vrij, maar u kunt de Jazz Session Club steunen door lid te worden voor € 7 per persoon voor het gehele jaar. Inlichtingen: Fred Timmer, 072-5053414, e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl

Meer berichten