Hiphopduo Sam & Falko bouwt een feestje!
Hiphopduo Sam & Falko bouwt een feestje! Foto: aangeleverd

Uit&Zo bestaat 25 jaar: feest!

6 sep, 16:00 Cultuur

HEILOO - Op zaterdag 7 september vindt de aftrap plaats van het culturele, educatieve en sportieve seizoen in Heiloo tijdens de 25ste editie van Uit&Zo. De organisatie is in handen van bibliotheek Heiloo en het thema van dit jaar is, hoe kan het ook anders: Feest!

Tijdens Uit&Zo Heiloo verzorgen verschillende verenigingen uit Heiloo een optreden. Er is mooie muziek, dans, toneel en er zijn demonstraties van sportverenigingen. Zo bouwt hiphopduo Sam & Falko een feestje en ook djembéband Don Diya Folie laat van zich horen. Stichting Sports4all heeft een miniatuurbowlingbaan bij de kraam en ook op straat en in de bibliotheek is van alles te beleven. De meeste deelnemers hebben een informatiekraam, anderen verzorgen een optreden op een van de podia en sommigen doen beide. Ook voor de jonge bezoekers valt er van alles te beleven. Wat denk je bijvoorbeeld van onder andere een demonstratie van de jeugdbrandweer, spannende activiteiten van de scoutingverenigingen of putten op de green bij de kraam van Golfclub Heiloo. Bij bibliotheek Heiloo kun je terecht voor leuke activiteiten, optredens en een grote verkoop van afgeschreven materialen.

De feestelijke opening van Uit&Zo Heiloo is om 11.00 uur op het podium naast de bibliotheek. Aansluitend is er een optreden van Septimbre en Isabelle Pronk.

Uit&Zo Heiloo wordt dit jaar voor de 25ste keer georganiseerd op zaterdag 7 september van 11.00 tot 16.00 uur op de Westerweg in Heiloo. Uit&Zo Heiloo is mogelijk door de inzet van een groot aantal vrijwilligers, door medewerking van de gemeente Heiloo, de sponsoring van Uitkijkpost, Keukenstudio Heiloo, Stichting XopX, Hema en Kuijper & Blom makelaars en met medewerking van Scouting Victorie Heiloo, de Willibrordusparochie, firma Rozing, firma Kösters, Bolten Verf&Wand, Bloemenhuis Monique en Stichting Vrienden van Bibliotheek Heiloo.

In de Uitkijkpost van 4 september leest u nog veel meer over Uit&Zo Heiloo.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief