Willibrordus Draait Door 2019

  Cultuur

HEILOO - Vrijdagavond 30 augustus gaat Willibrordus Draait Door van start. Een driedaags inspirerend en kleurrijk evenement op Landgoed Willibrordus. 

Landgoed Willibrordus is voor stichting Willibrordus Draait Door de ideale locatie om jaarlijks een evenement met een kenmerkende programmering te organiseren. Samen kijken, luisteren en je verwonderen en verbazen, waarbij een knipoog naar de psychiatrie wordt gegeven. Het motto van het evenement, 'Voeding voor de geest', vind je terug in de programmering, in de verhalen, de ontmoetingen, het theater en de workshops.

Vrijdag 30 augustus
De eerste dag draait Willibrordus bescheiden door. Van 19.30 tot 21.00 uur kan je keihard lachen met autistisch cabaret in de Cultuurkoepel. Daarna is het swingen geblazen buiten aan de bar, met swingende jazz op het buitenpodium. 

Zaterdag 31 augustus
Op de zaterdag is er vertier van 12.00 uur 's middags tot 23.00 uur 's avonds. Overdag zijn de diverse musea op het landgoed geopend, evenals de kinderboerderij, de Trog en Cultureel Centrum de Strandwal. Er zijn activiteiten speciaal voor kinderen, er is een Roots Market en natuurlijk zijn er allerlei voorstellingen. 

Zondag 1 september
Op de laatste dag kun je terecht van 13.00 tot 21.00 uur. Ook dan openen overdag de diverse musea op het landgoed hun deuren en kun je de dieren aaien op de kinderboerderij. Ook bij de Trog en de Strandwal kan je weer terecht.

Voor meer informatie en de gehele programmering verwijzen wij je naar de speciale Willibrordus Draait Door krant, die bij de Uitkijkpost van woensdag 21 augustus is verspreid. Of kijk op de website van Willibrordus Draait Door. 

Meer berichten