Buitengewoon Groen bij Bibliotheek Heiloo

  Cultuur

HEILOO - Drs. Eva Bakker (fysiotherapeut en andragoloog) geeft dinsdag 21 mei om 20.00 uur een lezing over de 'Invloed van groen op onze gezondheid' in Bibliotheek Heiloo.

Groen is de meest voorkomende kleur in de natuur. Overal ter wereld zorgen groene planten, bomen en grassen voor ons voedsel, zuivere lucht, rust, energie en geneeskracht. Hierdoor hebben zij een bijzonder grote invloed op ons leven en welzijn. Het is jammer te constateren dat de laatste decennia steeds meer volwassenen én kinderen binnenshuis en op het werk een zittend leven zijn gaan leiden. Verschillende lichamelijk negatieve effecten zijn daarvan het gevolg. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en diverse onderzoeken en rapportages over de invloed van groen op onze gezondheid, hoopt Eva Bakker u te inspireren en te motiveren om groen meer in het dagelijks leven te betrekken.

Toegangskaarten (€ 5,- voor leden / € 7,50 voor niet -leden Bibliotheek Heiloo) zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekheiloo.nl of bij de servicebalie van de bibliotheek. Bij de entree is koffie/thee in de pauze inbegrepen.

Datum: Dinsdag 21 mei 2019
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Bibliotheek Heiloo

Meer berichten