Afbeelding
Foto: aangeleverd

Janne Schra met LALALA Love in Cultuurkoepel

Cultuur

HEILOO - Janne Schra put in deze persoonlijke voorstelling LALALA Love uit haar omvangrijke oeuvre van Room Eleven en Schradinova.

Janne werkt samen met heel uiteenlopende muzikanten, treedt op over de hele wereld: Montréal, Berlijn, Tokyo. Ze ontving een Zilveren Harp, gouden en platina platen en haar laatste studioalbum PONZO (2015) werd meteen na de release genomineerd voor een Edison en een 3voor12 Award. Er zit muziek in haar naam, in haar leven, in haar genen. En dat laat ze horen. In een intieme bezetting speelt ze haar lievelingsnummers zoals ze klinken in een rokerig klein theatertje in Parijs in de jaren '60 of in een jazzbar in New Orleans. LALALA Love is een ode aan haar liefde voor muziek uit vervlogen tijden. Laat je meevoeren door de nieuw gearrangeerde liedjes, door haar rare, ontroerende en grappige verhalen en natuurlijk door één van Hollands meest intrigerende stemmen.

Zondag 19 mei 2019, aanvang: 15:00 uur. Kaarten: € 20,-- via www.cultuurkoepelheiloo.nl of bij de Verhalenkamer op Landgoed Willibrordus.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant