The SeaSide StringerS treden op in La Strada.
The SeaSide StringerS treden op in La Strada. (Foto: Arie van Duijn)

Reuring bij La Strada

  Cultuur

HEILOO - Zaterdagavond 23 maart is er voor het eerst sinds tijden weer eens een openbaar en gratis toegankelijk optreden in café La Strada aan de Kennemerstraatweg 215 in Heiloo. The SeaSide StringerS spelen dan 20 composities van Gert-Paul van der Horst verdeeld over twee sets. Eerst een melodieuze popset en na de pauze een rockset.

Na een paar jaar als Kinks en Small Faces tributeband gespeeld te hebben, zijn The SeaSide Stringers sinds kort weer terug bij hun oorspronkelijke muze: het arrangeren en spelen van eigen pop- & rocksongs.

Naast Gert-Paul op zang en gitaar zijn dat nog steeds Tom Min (drums), Sander Endel (bas en zang) en Fred Vreeburg (keyboard). Via de Join the Band Sessions in Koel310 zijn de twee Alkmaarse zangeressen Elina Stam en Madeleine den Nijs bij de band terechtgekomen.

Op Facebook, YouTube en Spotify staan diverse live- en studiovoorproefjes voor het SSSS-concert in La Strada, dat aanstaande zaterdagavond 23 maart om 21.00 uur begint. Wie weet speelt de band dan nog een 'toetje' met wat Noord-Oost-Zuid-West Londen's 60's Best.

Meer berichten