Maestro Lamoraal van Egmont

  Cultuur

EGMOND AAN DEN HOEF - Vier kandidaten zonder enige ervaring op het gebied van dirigeren zullen op zaterdag 16 maart avond strijden om de felbegeerde titel 'Maestro Lamoraal van Egmont' in Dorpshuis Hanswijk.

Wellicht zal de gekozen titel van dit concert u meteen doen denken aan het gelijknamige televisieprogramma. Voor degene die onbekend is met dit spektakel zal de avond des te verrassender zijn! Karin Baas, Cees Ciliacus, Edwin Buijs en Ingrid Kluft zijn de maestro's die het stokje van de dirigent zullen overnemen. De afgelopen weken hebben zij hard gerepeteerd met dirigent Michael de Graaf en Martin Wittebrood. Ze hebben de basiskennis van het stokje zwaaien tot zich genomen en tips en trucs gekregen om het orkest te laten doen wat zij willen. Zij dirigeren zowel een verplicht werk als een zelfgekozen muziekstuk. De vakkundige jury zal bepalen wie zich aan het eind van de avond 'Maestro Lamoraal van Egmont' mag noemen.

Kom kijken en luisteren naar de maestro's op zaterdagavond 16 maart om 20.00 uur in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. Om 20.00 begint het concert. Reguliere kaarten à € 5,00 zijn te bestellen via www.lamoraalvanegmont.nl/kaarten of op de concertavond aan de deur, maar let op: vol=vol!

Meer berichten