Afbeelding
Foto: Jens van der Velde

En Toen Ineens... Alex Roeka in Cultuurkoepel

Cultuur

HEILOO - Aan het slot van de première van En Toen Ineens in de Kleine Komedie te Amsterdam ontving Alex Roeka de Nederlandse Oeuvreprijs Cabaret & Kleinkunst 2017/2018. Na de Annie M.G. Schmidtprijs in 2000 en twee Edisons in 2009 en 2013 werd het tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling samen te vatten.

De fans zullen blij zijn met liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere. Mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire. De nummers in het theaterconcert En Toen Ineens zijn geselecteerd met het nadrukkelijke idee van een vertelling over zijn 25-jarige carrière, met thema's als: jeugd, de liefde, nacht en drank. In deze innemende theatervoorstelling ziet u de echte Alex Roeka, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.

Zaterdag 2 maart 2019 in de Cultuurkoepel Heiloo. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten: € 17,50 via www.cultuurkoepelheiloo.nl of bij de Verhalenkamer op Landgoed Willibrordus.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant