Trakteer je (klein)kind gratis op cultureel uitje!

  Cultuur

HEILOO - Kom 24 december genieten van De Meisjes met de Wijsjes in de Cultuurkoepel van Heiloo en neem gratis je kind of kleinkind mee.

De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocale popgroep, die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met de heerlijke nostalgie van het Nederlandstalige lied. Met vier elkaar prachtig aanvullende stemmen klinken Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk als een sprankelend, fris en krachtig geheel. Voor de pauze nemen ze het publiek mee op reis door een vrolijk, eigenzinnig en theatraal muziekprogramma. Ze zingen bekende Nederlandse wijsjes van toen en nu, maar dan in een vierstemmig jasje... uhm, jurkje. Ze zingen a capella en met begeleiding, versterkt en akoestisch. De tweede helft van hun optreden staat geheel in het teken van Kerst.

Hoe werkt het?
Kaartjes kunnen besteld worden via caroline@de-buitenkans.org. Geef de namen door van de betalende (groot)ouder en het kleinkind. U betaalt aan de deur van de Cultuurkoepel op 24 december. 1 gratis kaartje per betalend kaartje. Het gratis kaartje wordt u aangeboden door Cultuurkoepel Heiloo & Oud-Standing Heiloo (namens Stichting De Buitenkans). Kijk op www.de-buitenkans.org voor meer informatie over het project Oud-Standing. Kijk ook op www.cultuurkoepelheiloo.nl/posts/de-meisjes-met-de-wijsjes.

Meer berichten