Heren5
Heren5 (Foto: Aangeleverd)
Limmen

Heren5 bij Jazz Session Club Vredeburg

  Cultuur

Na het fantastische optreden van de Think Big Band is er nu iets heel anders, namelijk een combo, 'Heren5' genaamd. Zij starten zondag 21 oktober om 17:00 uur een gastoptreden van een uur. U bent vanaf 16:00 uur van harte welkom.

Heren5 is 4 jaar geleden opgericht door Richard Toussaint met het idee lekkere en dansbare Jazz ten gehore te brengen. De meeste leden (3) van Heren5 kennen elkaar vanuit de Djamopleiding lichte muziek in Amsterdam. Het repertoire bestaat uit de bekende Jazz standards, afgewisseld met vette Bluesjes of opzwepende Bossa's en Funky nummers. Heren5 staat garant voor een gezellige middag voor de luisteraar maar ook voor degenen die zich op de dansvloer willen begeven…

Of het nu voor studenten (250) is die een Wintergala houden of op de Zomerspelen van de Wester Gasfabriek, of ter ondersteuning van een Lionsfondsenwerving, rondje piano Schagen voor een buurtvereniging, verjaardagspartij…Heren5 weet de goede toon en sfeer te brengen die aansluit op het doel van de bijeenkomst.

Bezetting: Jan-Simon de Smit, Mike Oosterman, Hidde Lekanne Deprez, Berend Verhoeff en Richard Toussaint. 

De toegang is vrij, maar U kunt de Jazz Session Club steunen door lid te worden voor €7,- per persoon voor het gehele jaar.
Inlichtingen: Fred Timmer, tel: 072-5053414, e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl.

Meer berichten