Foto: aangeleverd
Heiloo

Marja Knegt schrijft boek 'Bijzonder Konjo'

  Cultuur

HEILOO - Marja Knegt (1964) uit Heiloo heeft een boek geschreven met als titel 'Bijzonder Konjo'. In het boek beschrijft zij het adoptieverhaal van haar kinderen: 

Ervaringen van een moeder rondom de adoptie van haar zoon en het op afstand adopteren van zijn zusjes in Ethiopië. Als blijkt dat bij een tweede adoptie van een dochter geen familiegegevens bekend zijn, lukt het niet om deze tijdens de reizen door Ethiopië alsnog te vinden. Na verhalen over misstanden rondom adoptie komt de wens te weten of de adoptie juist verlopen is, steeds sterker naar boven. Alleen de biologische moeder kan hier antwoord op geven. Vrienden en familie in Ethiopië zoeken mee.

Marja heeft een opleiding in het jeugdwelzijnswerk gevolgd. Ze werkt nu als ontwikkelingsbegeleidster bij Visio. Naast haar werk geeft ze op verschillende wijzen uiting aan haar creativiteit. Het schrijven van een verhaal in boekvorm is nieuw. Voor haar is schrijven altijd een prettige manier geweest om gevoelens te verwoorden, waar ze positieve reacties op ontvangt. Deze ervaring heeft ze meegenomen in het schrijven van dit persoonlijke verhaal, dat ze graag wilde delen.

Het boek kost E 17,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bruna Heiloo. 

 
     
 

Meer berichten