Foto: Alfred Roszbach
Heiloo

Djazz 2 imprezz ontroert en verrast in De Beun

  Cultuur

HEILOO - Dansschool Djazz 2 imprezz uit Limmen, onder leiding van Willy Könst, gaf zondag de eindvoorstelling 'The 5th element' in theater De Beun in Heiloo. De show opende met een korte presentatie van alle dansgroepen en het thema van de show. Het publiek werd voorbereid op een show vol spektakel, energie en plezier.

De jongste kinderen, vanaf 3 jaar, dansten met een parachute. Deze meiden stalen direct de show. Groep 3-4 danste zelfstandig en vol enthousiasme. Een vrolijke groep meiden die ook veel meezong tijdens het dansen. Groep 5-7 liet zien dat samenwerken en plezier in het dansen belangrijk is.  Groep 8-VO 1 straalde met een dansmix van Tarzan en een dans met paraplu's. VO 2-4 knalde van het toneel. Een grote groep met strakke, snelle combinaties en veel energie. De mix van de Lion King ontroerde en verraste het publiek. Het showteam liet net als VO 2-4 zien dat zij kwaliteit in zich hebben. Verschillende technieken en stijlen laten zij er makkelijk uit zien. Kracht, sprongen, uitstraling en synchroon dansen kenmerkten de dansen die zij uitvoerden.

De drie groepen moderne dans, onder leiding van Lyon van Brummelen, lieten prachtige technieken en variaties zien. Mooie wisselingen in de opstellingen, samenwerking en uitbeelding van de tekst stonden centraal.

Het publiek was laaiend enthousiast en ontroerd en gaf na afloop van de einddans, waar alle groepen in meedansten, een staande ovatie. Het 5e element, liefde voor elkaar en dans, was in deze show duidelijk aanwezig.

Meer berichten