Afbeelding
Foto: aangeleverd

Live Jazz in Hoeve Overslot

7 apr, 18:30 Cultuur Egmond aan den Hoef

EGMOND AAN DEN HOEF - In hoeve Overslot, één van de meest sfeervolle plekjes in de regio, is aanstaande zondag van live jazz te genieten. In de sfeervolle ambiance kunt u live bigband jazz beleven met een concert van big band Burn Brigade.

Burn Brigade & Betty Borstlap!
Zet zeventien muzikanten bij elkaar en tel af. Wat krijg je dan? Juist, de Burn Brigade, een jazzorkest van formaat. Top muzikanten die een dito performance neerzetten. Pretentieloos muziek maken. Gewoon blazen en bassen alsof je leven er vanaf hangt. En dat doet het. Want muziek maken ís leven wanneer je ze hoort. Met alles erop en eraan. Verassingen met een vleugje herkenning. Muziek met meersmaak! Sinds enige tijd is er een nieuw orkestlid: de bijzondere zangeres Betty Borstlap! Naast haar huidige activiteiten als folkzangeres en andere muzikale omzwervingen keert Betty nu terug bij haar oude liefde: Jazz! Door diverse orkestleden speciaal gearrangeerd repertoire van Joni Mitchell en Charlie Mingus komt over het voetlicht. Maar ook de bijzondere composities van orkestleider Erik van der Weiden smaken naar steeds meer! "orkestbrede-improvisaties", scheurende solo's oorstrelende harmonieën en bijtende samenklanken stromen over u heen, muziek om te luisteren en zeker ook om te kijken! U bent gewaarschuwd!

Datum: zondag 8 april 2018, aanvang: 16.00 uur, Museumboerderij Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef. De entree is gratis. Voor meer informatie: www.burnbrigade.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief