Foto: archief Uitkijkpost
Egmond aan den Hoef

'Artist Talk' in Galerie De Kapberg

  Cultuur

EGMOND AAN DEN HOEF - Galerie De Kapberg organiseert op zondag 18 maart een 'Artist-Talk'. Wat kunt u verwachten?

Voor mooie foto's moet je eerst goed leren kijken en geduld hebben. Voor wie dat wil leren of mee wil kijken met een goede fotograaf is hier een goede kans: op zondag 18 maart kan Geertrui van Herwijnen in Galerie De Kapberg u veel vertellen. Haar foto's hangen dan rondom en het bijzondere van haar werk is, dat ze foto's laat zien die zijn uitvergroot: zand op het strand en waterpartijen. Dan denk je aan luchtfoto's, maar het is klein en van dichtbij gefotografeerd. En dan ook nog eens met een kleine camera gemaakt. Geertrui zal het u allemaal vertellen.

May An Go heeft nu heel mooie vazen in de tentoonstelling. Ze kleurt de klei met verschillende tinten. Zij is ook aanwezig om u te vertellen hoe ze die vazen heeft gemaakt. Deze 'artist talk' begint om 14.00 uur. De galerie bevindt zich in Egmond aan den Hoef aan de Slotweg 17, naast de Slotkapel.

Als u benieuwd wat u de komende weken nog meer in Galerie De Kapberg kunt verwachten, houdt u dan de Uitkijkpost van woensdag 14 maart in de gaten. 

Meer berichten