Foto campagnebeeld Karavaan Festival 2018: Rick Akkerman.
Foto campagnebeeld Karavaan Festival 2018: Rick Akkerman.
Regio

Karavaan Festival doet ook Heiloo aan

  Cultuur

REGIO -  De Karavaan viert haar 25e verjaardag! Een editie met een gouden randje dus. Van 1 tot en met 10 juni strijkt het Karavaan Festival neer in regio Groot Alkmaar. 

Tien dagen verrassend locatietheater op bijzondere plekken en een bruisend festivalhart op het Doelenveld Alkmaar met korte voorstellingen, straattheater, livemuziek, theatrale installaties en pop-up restaurant Tineke Kookt.

Het festival brengt je door de hele regio naar boerderijen, cultuurhistorische locaties, de polder, het bos, de binnenstad en bijzondere bedrijven waar je locatietheater beleeft van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers. Highlights zijn de première van de grootse oer-opera Aardappelvreters op een boerderij in Egmond, muziektheater over de bewoners van een vissersdorpje in De Rijp, theater op landgoed Nijenburg in Heiloo en het vervolg op de voorstelling Mansholt in De Schermer. In de binnenstad van Alkmaar wordt je getrakteerd op acts en performances.?Vanuit het festivalhart op het Doelenveld start de Nieuwe Makersroute met werk van jonge theatermakers en ook een nieuwe theatrale fietstocht; één van de succesrecepten van vorig jaar. Op de zondagen is er familietheater tijdens de Kinderkaravaan. 

Voor meer informatie omtrent het programma en voorstellingen: www.karavaan.nl.

Meer berichten