Midwinterkerstconcert Koor sWing Foto:Ton Thomassen
Midwinterkerstconcert Koor sWing Foto:Ton Thomassen

Geweldig Midwinterkerstconcert koor sWing en musicalgroep Muziek- en Dansschool Heiloo

Cultuur Heiloo

Heiloo - Op zaterdagavond 23 december 2017 werd het Witte Kerkje vaardig gevuld met de warme klanken van koor sWing Heiloo met medewerking van de Musicalgroep Muziek- en Dansschool Heiloo. 

Onder het toeziend oog van dirigent Olaf van Rijn hebben de koorleden het afgelopen half jaar hard gewerkt om dit elfde kerstoptreden tot een hoger niveau te tillen. En het resultaat was ernaar. De zangers en zangeressen stonden er ondanks de overvolle kerk zelfverzekerd bij en wisten het publiek in een vrolijke kerststemming te brengen. 

Kinderen van de Musicalgroep Muziek- en Dansschool Heiloo o.l.v. Jan Jaap Langereis zongen prachtige liederen samen met koor sWing zoals Winter Wonderland en Walking in the air. De koren werden vakkundig begeleid door pianist Hendrik-Jan Bosma en fluitist Hans van de Laan. Samen met het publiek werd uit volle borst Glorious Kingdom gezongen. Een prachtige afsluiting van dit Midwinterkerstconcert. 

De Midwinterhoorngroep 'Van hakken komt blazen' ontving de gasten met prachtig hoorngeschal buiten en in de prachtige versierde Witte Kerk. Dit schreef een bezoeker over het concert: "Compliment! Gevarieerd met de hoornblazers, muziekschool en dan de gevarieerde programmering van het concert. Wij hebben genoten. De uitvoering van 'Walking in the air' is een klassieker die niet mag ontbreken en bovendien door jullie beheerst en voortreffelijk wordt uitgevoerd. Ook de 'earth song' werd met souplesse uitgevoerd, ofschoon mij dat geen gemakkelijk stuk lijkt. Aan het eind van de avond waren de 200 aanwezigen helemaal klaar voor de kerstmisviering 2017". 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief