Aangeleverde foto
Limmen

Seaside Big Band treedt op in Vredeburg

  Cultuur

LIMMEN - De Seaside Big Band geeft op zondag 17 december vanaf 16.00 uur een concert in Jazz Session Club Vredeburg in Limmen.

De Seaside Big Band is opgericht in september 2011 onder auspiciën van de Muziekschool Heemskerk. Dirigent van de band is Konrad Koselleck. Het repertoire van de band bestaat uit een mengeling van jazz, blues, rock en latin. De meeste nummers zijn eigen composities van de dirigent, dan wel arrangementen van hem van bestaande composities. Bij ongeveer de helft van de nummers is er ook een taak weggelegd voor de zangeres van de band. Tijdens de repetities wordt veel aandacht besteed aan samenspel, muzikale speelvreugde, persoonlijke mogelijkheden en ontwikkeling van de bandleden. Er wordt gespeeld van geschreven muziek, maar er is ook veel aandacht voor improvisatie.

De toegang is vrij, maar u kunt Vredeburg steunen door lid te worden voor 7 euro per persoon voor het gehele jaar. Inlichtingen: Fred Timmer tel/fax: 072-5053414, e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl. Adres Vredeburg: Dusseldorperweg 64.

Meer berichten