Muziekvereniging Eensgezindheid
Muziekvereniging Eensgezindheid

Dubbelconcert Eensgezindheid en Excelsior

25 okt, 20:15 Cultuur Egmond Binnen

EGMOND-BINNEN – Op zondag 29 oktober om 14.00 uur staat voor muziekvereniging Eensgezindheid het jaarlijkse najaarsconcert op het programma. Het concert vindt plaats in Dorpshuis De Schulp aan de Visweg 45 in Egmond-Binnen.

Het fanfareorkest onder leiding van Marije Koopmans is druk aan het repeteren voor het concours waar zij op 11 november aan deelnemen in Zaandam. Tijdens dit najaarsconcert zal het fanfareorkest de stukken die zij tijdens het concours spelen aan het eigen publiek laten horen. Zo staan onder meer de werken Imperial Crown van Leon Vliex, Elburg Fantasy van Jacob de Haan en Impromptu van Eric Ball op het programma. Ook het opleidingsorkest o.l.v. Birgitte van Es zal zich laten horen in onder meer Condacum van Jan van der Roost en A Song For You van Otto Schwarz.

Voor veel leden van het opleidingsorkest, dat de afgelopen tijd veel nieuwe leerlingen heeft gekregen, is dit het eerste concert in Dorpshuis De Schulp. Naast de orkesten van Eensgezindheid treedt ook het A-orkest van Harmonie Excelsior uit Hoofddorp op tijdens dit najaarsconcert. Onder meer The Legend of Maracaibo van José Alberto Pina en The Witch and the Saint van Steven Reineke worden gespeeld. De dirigente van dit orkest, Elivera van Sloten, is geen onbekende in Egmond-Binnen. Tot twee jaar geleden stond zij als dirigente voor het opleidingsorkest van Eensgezindheid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief