Partners ‘Appeltje Eitje-Gezond voorbeeld Heiloo’ verdeelden woensdag 27 september samen opnieuw budget voor activiteiten.
Partners ‘Appeltje Eitje-Gezond voorbeeld Heiloo’ verdeelden woensdag 27 september samen opnieuw budget voor activiteiten.
Heiloo

Partners 'Appeltje Eitje-Gezond voorbeeld Heiloo' kiezen samen activiteiten

  Cultuur

De 40 partners van 'Appeltje Eitje – Gezond voorbeeld Heiloo hebben afgelopen woensdag 27 sept. tijdens een bijeenkomst opnieuw samen een budget van €4.000,- verdeeld voor de activiteiten tot en met het eind van dit jaar. 7 partners hebben dit keer in een pitch hun idee gepresenteerd, waar alle partners na afloop vervolgens over hebben gestemd en het budget verdeeld. De plannen worden in 2017 en in 2018 uitgevoerd.

In het voorjaar stemden en verdeelden de partners ook €4.000,- over drie voorgestelde plannen.  Deze plannen worden al uitgevoerd. Heiloo heeft in 2017 een 'Appeltje Eitje'-fonds van totaal € 8.000,- beschikbaar gesteld aan haar partners (€ 4.000,- per half jaar). Alle voorgestelde plannen zijn vooraf voorgelegd aan de gemeente om te beoordelen of zij een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van de programmadoelstelling van Appeltje Eitje. Ook moeten de plannen aansluiten bij thema's als duurzaamheid, fairtrade, biologische- en natuurproducten.

Lees meer in de Uitkijkpost van volgende week. 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>