Afbeelding

Kofferbakmarkten De Omloop succesvol

Cultuur Heiloo

Afgelopen zondag vond de laatste kofferbakmarkt van het jaar plaats op het terrein aan De Omloop (Maalwater) in Heiloo. Dankzij het mooie weer was het een gezellig, druk bezocht evenement.

De kofferbakmarkten werden voor het tweede achtereenvolgende jaar georganiseerd door Brenda Ruiter uit Heiloo. "Ik hou van organiseren én van rommelmarkten en vond dat er in Heiloo, net zoals bijvoorbeeld in Schoorl en Stompetoren, ook een kofferbakmarkt moest komen."  De kofferbakmarkten in Stompetoren zijn vanaf nu verleden tijd, maar wat Brenda Ruiter betreft gaat het in Heiloo een jaarlijkse traditie worden. "De markt is een groot succes!"

"Verkopers moeten zich van tevoren aanmelden, zodat we precies weten wie er staan en ervoor kunnen zorgen dat alles goed verloopt", zo vertelt Ruiter enthousiast. "Het enige waar ik geen invloed op heb is het weer. Helaas is daarom dit jaar één kofferbakmarkt afgelast. Op onze Facebookpagina kunnen we dat gelukkig op tijd melden."  De kofferbakmarkt was vanaf het begin succesvol, en voor Ruiter een enorme stimulans om door te gaan. "Het is zo leuk om te merken dat mensen blij zijn dat de markt er is, ze vragen me nu al wanneer de data voor volgend jaar staan gepland."   

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant