Foto: aangeleverd.
Foto: aangeleverd.

Mooie opbrengst O.L.V. ter Nood voor speelplaatsje

Cultuur Heiloo

De Vrijmarkt op 16 september ten bate van het O.L.V ter Nood, met als doel een speelplaatsje te realiseren voor kinderen, was een groot succes! De opbrengst van deze dag is: 1137,15!

Ondanks dat het een regenachtige dag was, waren er veel bezoekers naar het Heiligdom gekomen. Naast de Vrijmarkt in het Oesdom was er ook een Loterij, met als hoofdprijs een icoon. De loten waren om 12.00 uur al uitverkocht en de winnares was zeer verheugd met haar gewonnen icoon! 's Morgens werd de Vrijmarkt opgeluisterd door gezellige gitaarmuziek van Esther Doorn. Tussen de middag, toen het even niet meer regende, kwam de Fanfare Showband Heiloo een mooie muzikale show geven buiten bij het Oesdom. 's Middags maakte Jet en Bram Stam muziek met mooie zang, gitaar en keyboard.

Goochelaar Zeldinio zorgde bij jong en oud voor grote verwondering. En Pastor Overmars veilde iconen, waarvan de opbrengst voor de Blauwe Zusters bestemd was (zij leven en werken geheel zonder inkomen/uitkering). Kortom, het was een feestelijke en gezellige dag, waarbij wij veel nieuwe gezichten in het Heiligdom mochten begroeten. Onze dank is groot voor alle vrijwilligers, medewerkers en bezoekers, die deze dag tot een succes hebben gemaakt!

Foto: aangeleverd.
Foto: aangeleverd.
Foto: aangeleverd.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant