Afbeelding

Circus Freiwald in Limmen

Cultuur Limmen

Het Nederlands familiecircus Freiwald gasteert dit weekend in Limmen. Een afwisselende en vooral sfeervolle show met veel dieren, acrobaten en Clown Chef-Rie als publiekslieveling. Het circus staat op het evenemententerrein aan de Vuurbaak en speelt van 7 tot en met 9 juli!

'Een reis rond de wereld in 120 minuten', zo luidt de titel voor de geheel nieuwe show. Op komische wijze belandt clown Chef-Rie (Jeffrey) samen met het publiek in spannende avonturen op bijzondere plekken. In  razendsnel tempo wisselen de optredens elkaar af, en worden onder andere Spanje, Afrika en Walt Disney World bezocht.

DierenHet belangrijkste bezit van de Freiwalds zijn hun dieren. Ze genieten een uitstekende verzorging met een gegarandeerd, uitstekend welzijn. Alle optredens zijn gebaseerd op natuurlijk gedrag en tonen hoofdzakelijk de unieke band tussen mens en dier.
Temperamentvol wordt het met 3 imposante Spaanse stieren, reusachtige Siberische kamelen draaien pirouettes en edele paarden met onstuimige pony's doen de kinderharten sneller kloppen. Buiten de voorstellingen is het circusterrein is de gehele dag vrij te bezichtigen, iedereen kan zich  zelf overtuigen van het feit dat dieren in het circus nog steeds van deze tijd zijn!

Alle optredens worden verzorgd door de Familie Freiwald zelf, en dat is met gepaste trots een ware topprestatie te noemen. Ieder beheerst meerdere circusdisciplines, van (lucht)acrobatiek tot het liefdevol presenteren van verschillende circusdieren.

De voorstelling wordt gepresenteerd in een gezellige, compacte circustent waarbij de beleving en het contact met het publiek centraal staan. Alle acts lijken aanraakbaar dichtbij, dat zorgt samen met een ultramoderne lichtinstallatie voor circussfeer in zijn beste vorm!

De voorstellingen zijn van 7 tot en met 9 juli te zien op de volgende tijden:

- vrijdag 7 juli om 19.00 uur (familiedag)
- zaterdag 8 juli om 15.00 & 19.00 uur
- zondag 9 juli om 12.00

Reserveren wordt aangeraden, via website www.circusfreiwald.nl, bij Primera of telefonisch via 0642 029 659 (dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 12.00). Elke vrijdag is het familiedag, dan kost een kaartje (ongeacht welke rang) slechts € 10,00 per persoon!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant