Duinstreek Kamermuziek Festival groot succes
V.l.n.r.: Iris de Leur (pianist). Hannes Minnaar, violist Mathieu van Bellen, altist Emlyn Stam, bassist Samuel Sanchez en celliste Ella van Poucke tijdens de uitvoering van het Forellenkwintet van Franz Schubert in theaterzaal Koningsduyn in Cultureel Centrum Geesterhage in Castricum.
V.l.n.r.: Iris de Leur (pianist). Hannes Minnaar, violist Mathieu van Bellen, altist Emlyn Stam, bassist Samuel Sanchez en celliste Ella van Poucke tijdens de uitvoering van het Forellenkwintet van Franz Schubert in theaterzaal Koningsduyn in Cultureel Centrum Geesterhage in Castricum. (Aangeleverde foto)
Regio

Duinstreek Kamermuziek Festival groot succes

  Cultuur

HEILOO E.O. - Het Duinstreek Kamermuziek Festival trok afgelopen weekend bijna overal uitverkochte zalen in Heiloo, Castricum, Egmond aan den Hoef en Bergen.

De keuze om met deze derde editie de erfgoedlocaties in de regio te bezoeken bleek een schot in de roos. Daarnaast werd met de vier concerten op scholen en de masterclass op de Castricumse muziekschool Toonbeeld een groot aantal jongeren bereikt. Artistiek leider Maria Milstein bracht jonge topmusici uit allerlei landen bijeen met een programma waarin de vele aspecten van het werk van Schubert prachtig naar voren kwamen. 

De vierde editie vindt plaats van 16 tot en met 18 maart 2018, met als thema 'Literatuur en muziek'.

Meer berichten