Afbeelding

Meesterpianist Bernd Brakman in Witte Kerk

Cultuur Heiloo

Op 15 november vindt het tweede zondagmiddagconcert van de serie 2015/2016 plaats in de Witte Kerk van Heiloo. Meesterpianist Bernd Brakman, door Het Parool een eigenzinnig en magistraal pianist genoemd, geeft dan een bijzonder recital.

Bernd Brackman's uitgebreide solorepertoire reikt van Bach tot Cage. Voor de TROS bracht hij twee klassieke videoclips uit met muziek van Beethoven. De laatste jaren maakt hij furore met recitalprogramma's met werken van telkens één componist, zoals Bach, Beethoven, Chopin en anderen..

Op dit zondagmiddagprogramma staan Partita Nr. 1 van Johann Sebastian Bach, de Pianosonate Nr.3 van Fréderic Chopin en de Pianosonate opus 57, bijgenaamd Apassionata, van Ludwig van Beethoven.

De aanvangstijd is 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt €15 (jongeren €10), een abonnement voor 5 concerten kost €60, voor 8 concerten €90. Een consumptie is inbegrepen. Na afloop kunt u napraten onder het genot van een drankje.

Reservering via www.concertenwittekerk.nl of 06 45184525. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de Schrijverij, Heerenweg 199, Heiloo. U kunt de middag extra feestelijk afsluiten met een diner bij de 'Loocatie' (tegenover de Witte Kerk) tegen het gereduceerde tarief van €25 op vertoon van uw toegangsbewijs (wel even reserveren – 072 5333352).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief