Chantal en Pascal van sierbestratingbestellen.nl
Chantal en Pascal van sierbestratingbestellen.nl Foto: Margreeth Anema

Sierbestratingbestellen.nl: steengoed in tegels en meer

Bedrijf belicht

Sierbestratingbestellen.nl
Oosterzijweg 6d
1906 AX Limmen
072-843 5416
info@sierbestratingbestellen.nl
www.sierbestratingbestellen.nl
Insta/FB: sierbestratingbestellen.nl

Al fietsend of wandelend over de Oosterzijweg bestaan er geheimzinnige plekjes die je vanaf de weg niet ziet. Zo’n plekje is de showtuin van Sierbestratingbestellen.nl. Ga er eens een kijkje nemen, je weet niet wat je ziet: keramische tegels, betontegels, gebakken bestrating, grind/split, kunstgras maar ook bijvoorbeeld buitenverlichting, overkappingen, onderhoudsmiddelen, bloembakken, kachels en meer dan 3000 (sier)tegelproducten. Tuininspiratie te over dus!

De komende jaren zullen er in Heiloo e.o. veel woningen bij komen. Hoe fijn is het dat dit bedrijf in tuinmaterialen in de buurt is gevestigd, zij denken namelijk graag mee vanaf de start bij de bouw van jouw nieuwe woning, maar ook als u al fijn woont kunt u bij Sierbestratingbestellen.nl terecht voor vragen en advies.

Uniek en alleen bij Sierbestratingbestellen.nl
Op 1 juli 2020 begonnen broer en zus Pascal en Chantal Groot Sierbestratingbestellen.nl, midden in coronatijd. De geboren en getogen Limmenezen staan bekend om hun ondernemerszin en doken in het wereldje van de sierbestrating en tuinaankleding. Niet onverdienstelijk want na een strenge selectie van leveranciers vonden zij in Terras & Trends, bekend van Eigen huis & tuin en De tuinen van Appeltern, een volwaardige partner waar zij een exclusief dealerschap mee afsloten. Maar ook vindt u merken als VT Wonen, Redsun en MBI in de collectie. De gemene deler is de hoge kwaliteit.

Uw nieuwe tuin begint in de showtuin
Dankzij een groot netwerk van ervaren hoveniers, stratenmakers, aannemers en een samenwerking met een tuinarchitect begeleidt Sierbestratingbestellen.nl de klant graag naar zijn droomtuin om eindeloos in te genieten. “Persoonlijk contact, adviseren en inspireren is voor ons heel belangrijk”, aldus Chantal. In de webshop Sierbestratingbestellen.nl is het natuurlijk snel shoppen maar uw nieuwe tuin voelen en zien is natuurlijk veel fijner en dat kan in de showtuin. “Zo kunnen wij eventueel ook de particulier koppelen aan een hovenier/aannemer of stratenmaker die de uitvoerende taken waarneemt”, aldus Pascal.

Is dit wat u zoekt?
Chantal & Pascal laten klanten graag het verschil zien en voelen tussen betonnen, keramische en natuursteen tegels. “Keramisch is bijvoorbeeld kleur- en krasvast en is bestand tegen temperatuurverschillen zoals wij die in Nederland kennen”, zo legt Chantal uit. Voor elk budget is er een passend product.

Bij dag een tuin, bij nacht een tuin
En bij een vierseizoenentuin, hoe groot of klein de tuin ook is, hoort natuurlijk sfeervolle verlichting. Met de juiste verlichting geniet u dubbel van uw tuin, ook in de avonduren. Het licht helpt ook ter voorkoming van ongelukken of inbraken, het is eigenlijk een must! Sierbestratingbestellen.nl helpt u graag met het opstellen van een lichtplan, het uitzoeken van de lampen, de armaturen en de bijbehorende kabels.

Uitstekende service
Niet alleen de persoonlijke touch maar ook de service is uitstekend. U heeft gedurende uw tuinproject één aanspreekpunt binnen Sierbestratingbestellen.nl; dit geldt zowel voor hoveniers en aannemers als voor particulieren. Komt u een zakje voegzand of een opsluitband tekort? Een van de twee tuinexperts springt in de auto en brengt het bij u langs.

Win!
Nu Sierbestratingbestellen.nl bijna 1 jaar bestaat hebben zij een leuke winactie op social media. U kunt namelijk ‘The garden club Kamado Grill 13’ winnen, een prachtige keramische barbecue. Een echte eyecatcher in uw tuin waarop u de heerlijkste gerechten kunt bereiden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief