Rob, Sander en Marcel bij een van de fraaie keukens die te bezichtigen is in een van de showrooms.
Rob, Sander en Marcel bij een van de fraaie keukens die te bezichtigen is in een van de showrooms. Foto: Looqify

De keuken: een ontmoetingsplek voor het hele gezin

Bedrijf belicht

EDW Keukens Alkmaar
Noorderkade 1040
1823 CJ Alkmaar        
072 - 515 89 50

EDW Keukens Heerhugowaard
J.J.P. Oudweg 18
1703 DE Heerhugowaard
072 - 540 82 12
info@edwkeukens.nl
www.eilanddewildkeukens.nl
FB/Insta: Eilanddewildkeukens
Tijdens een periode waarin we veel tijd thuis hebben doorgebracht speelt de keuken een belangrijkere rol dan ooit in uw woning. De afgelopen periode werd de keuken gebruikt als thuiskantoor, als online klaslokaal en natuurlijk als gezamenlijke ontmoetingsplek voor het hele gezin. Er wordt in een keuken niet alleen gekookt: er wordt geleefd!

Een leefkeuken is genieten
Terwijl u in de stoomoven een prachtig stuk zalm bereidt en ondertussen de saus klaarmaakt op het kookeiland denkt u alvast na over een mooie wijn die op temperatuur ligt in de klimaatkoelkast. U trekt de apothekerskast open en spiekt geamuseerd even naar uw kinderen die aan de bar van het kookeiland al kwebbelend de dag doornemen. In een keuken van Eiland de Wild keukens is het iedere dag weer genieten.

“Als u bij ons een keuken aanschaft dan begeleiden wij het proces van a tot z, u koopt immers niet iedere dag een keuken. Op basis van uw gezinssamenstelling, uw leefgewoonten, uw ideeën gecombineerd met ons vakmanschap en onze kennis geven wij u een eerlijk advies”, aldus Rob, Sander en Marcel, eigenaren van Eiland de Wild keukens.

Voelen, zien en beleven in de showroom
De keukens van Eiland de Wild zijn dan ook prachtige eyecatchers en tevens het optimale werkterrein voor het hele gezin. Functionaliteit en design in allerlei stijlen gaan hand in hand. In de showrooms in Alkmaar en Heerhugowaard kunt u de prachtige keukens zien, voelen en beleven. De keukenspecialisten helpen u daarna graag verder door een schets te maken op basis van uw wensen in opstelling, materiaal en inbouwapparatuur.

Sinds 3 maart zijn de showrooms van Eiland de Wild weer open op afspraak. U kunt naar hartenlust komen shoppen voor een gloednieuwe keuken voor uw (nieuwbouw)woning of voor een aanpassing in uw huidige keuken. De keukenspecialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Kan niet bestaat niet
“Klanten komen vaak met een bepaalde indeling in gedachten naar onze showroom. Als we dan beginnen te schetsen staan ze vaak te kijken van wat er nog meer mogelijk is”, glimlacht Marcel. “Soms is het even puzzelen maar met wat leidingen die omgelegd worden kunnen wij bijvoorbeeld toch dat kookeiland realiseren waar u altijd al van droomde.”

Voor ieder budget kan Eiland de Wild keukens een prachtige keuken leveren. De gemene deler is dat zij allemaal kwalitatief prima in orde zijn.

Een bewuste keuze die zijn vruchten afwerpt: “Waar de architect de keuken aan de kant van de achtertuin had ingetekend heb ik hem door Eiland de Wild laten verplaatsen naar de voorzijde van het huis. Dit heeft Rob, de keukenspecialist die mij hielp, prachtig gedaan. Ik heb ook nog nooit last gehad van deurtjes die scheef zijn gaan hangen of haperende apparatuur. Ik adviseer iedereen een droomkeuken van Eiland de Wild keukens”, aldus een klant die in 2014 een keuken liet plaatsen in een nieuwbouwhuis in Zuiderloo.

Tekst: Margreeth Anema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief