Drs. P. Foto: Mark Kohn
Drs. P. Foto: Mark Kohn Foto: Mark Kohn

Cultuurkoepel presenteert:Rock mee met Drs. P!

Algemeen

HEILOO - Na de succesvolle producties van Op Maarten!, Bram! en Ramses! onder de Koepel dit keer een ode aan Drs. P. Wie kent deze dichter, schrijver, cabaretier, letterkundige, componist, pianist en zanger niet. 

In samenwerking met Vic van de Reijt van het Heen- en Weerschap verzorgt de Cultuurkoepel een speciale, hartverwarmende en bijzondere voorstelling die de echte Drs. P. liefhebber absoluut niet mag missen. Drie dagen lang brengt onder muzikale leiding van het orkest van Jan Robijns, een keur aan Nederlandse en Belgische artiesten zoals o.a. Erik van Muiswinkel, Fay Lovsky, Lucky Fonz III, Roos Rebergen, Ringo Maurer, Jan De Smet, Nele Paelinck, Dafne Holtland, Ivo de Wijs, Pierre van Duijl, Thijs Boontjes, Flip Noorman een eerbetoon aan Drs. P, een van Nederlandse grootste taalvirtuozen! De zondagmiddagvoorstelling heeft een Belgisch sausje met Jan De Smet en Nele Paelinck! Op onnavolgbare wijze zong Drs. P. zijn eigen repertoire, van Het Trapportaal tot Tante Constance en Tante Mathilde, van de Veerpont (‘Heen en Weer’) tot aan de Dodenrit (‘Troika hier, Troika daar’). Maar ook artiesten als Gerard Cox, Jenny Arean en Adèle Bloemendaal vierden triomfen met zijn teksten. Nu is het aan de volgende generatie Nederlandse en Vlaamse artiesten om zijn composities nieuw leven in te blazen: Rock mee met Drs. P! 

Mis deze unieke productie niet, die alleen te beleven is in de Cultuurkoepel en kom op vrijdag 29 (aanvang 20.00 uur), zaterdag 30 september (aanvang 20.00 uur) of zondag 1 oktober (aanvang 14.00 uur) naar de Koepel! Koop nu kaarten à € 32,50 via www.cultuurkoepelheiloo.nl of aan de deur. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant