Esther (rechts) tijdens een van de trainingsdagen.
Esther (rechts) tijdens een van de trainingsdagen. Foto: aangeleverd

Esther wandelt 120 km in Krakau voor Stichting Het Vergeten Kind

Algemeen

HEILOO - “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Dát dacht Esther Schoutsen toen haar in mei werd gevraagd of zij mee wilde doen aan de Tour d’Extravaganza.

Deze tour wordt elk jaar georganiseerd door een enthousiaste groep Herbalife-coaches en gaat dit jaar naar het internationale Herbalife Nutrition-evenement Extravaganza, dat op 23 en 24 september aanstaande in de Tauron Arena te Krakau (Polen) wordt gehouden. Als Herbalife-coach kun je je op 1 van de 4 disciplines inschrijven: wielrennen, mountainbiken, hardlopen en wandelen. Esther vertelt: “De keuze was voor mij erg makkelijk; ik ging wandelen! In de afgelopen maanden heb ik me goed voorbereid; veel getraind, mijn voeding nog eens extra bijgesteld, goede spullen aangeschaft, vervoer geregeld. En op 17 september gaat het dus gebeuren! In 4 dagen 120 kilometer lopen in en rondom Krakau. Ik voel me topfit en sta te popelen om van start te gaan,” aldus een enthousiaste Esther. 

Esther loopt de tocht echter niet alleen voor zichzelf. Zij hoopt namelijk zoveel mogelijk donaties op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind. Een organisatie die zij een warm hart toedraagt.

Het Vergeten Kind wordt sinds 2017 gesteund door de Herbalife Nutrition Foundation (HNF) Nederland. Zij doen dit door middel van donaties en vrijwilligerswerk. Kinderen in opvangcentra kunnen hierdoor toegang krijgen tot gezonde voeding en outdoor-activiteiten.

Op de website van Stichting Het Vergeten Kind heeft Esther een persoonlijke actiepagina aangemaakt, waarop nog tot en met 28 september gedoneerd kan worden. Doneren kan via deze link en elke gift (klein of groot) is welkom!

Namens alle vergeten kinderen alvast heel erg bedankt!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant