Burgemeester Ten Bruggencate spelt het lintje op bij Marian van Dam (rechts).
Burgemeester Ten Bruggencate spelt het lintje op bij Marian van Dam (rechts). Foto: Marcel Keet

Marian van Dam, moeder van het welzijnswerk, ontvangt lintje

Algemeen

HEILOO - Op een drukbezochte afscheidsreceptie op vrijdag 2 juni in de Witte Kerk in Heiloo mocht Marian van Dam een lintje in ontvangst nemen. 

Aan burgemeester Mascha ten Bruggencate de eer om het lintje op te spelden bij een zichtbaar verraste Van Dam, aftredend directeur van Stichting Trefpunt Heiloo. Marian van Dam ontvangt het lintje voor haar jarenlange inzet voor het welzijnswezen in Heiloo. In de lovende woorden die onder andere door Anna de Rooij (voorzitter van het bestuur van het Trefpunt), de burgemeester en door Andrea Landman (de nieuwe directeur van Stichting Trefpunt Heiloo) werden gesproken, werd Marian geroemd om haar inzet. Onder haar hoede is het Trefpunt een efficiënte organisatie geworden en uitgebouwd tot een baken in Heiloo, waarbij Marian ook verbinding heeft weten te maken met de andere BUCH-gemeenten. 

Marian sprak zelf haar dank uit naar alle vrijwilligers. Zelf gaat ze nu ook meer vrijwilligerswerk doen. “Ik ben heel trots op wat er is neergezet, natuurlijk mede dankzij de inzet van alle gedreven medewerkers en vrijwilligers,” aldus Marian die met een zeer goed gevoel het stokje doorgeeft aan Andrea Landman. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant