Op de jaarmarkt is er voor ieder iets wils.
Op de jaarmarkt is er voor ieder iets wils. Foto: aangeleverd

Vol programma Hoever Dorpsfeest

Algemeen

EGMOND AAN DEN HOEF - Ook dit jaar vindt in het tweede weekend van juni het altijd gezellige Hoever Dorpsfeest plaats! Het is een vol en afwisselend programma, verdeeld over twee dagen. Wat je dit jaar kunt verwachten, lees je hier.

Programma zaterdag 10 juni

Ambachtenmarkt
Van 11 tot 17 uur is de hele Slotweg gevuld met allerlei ambachten. Kom en kijk je ogen uit! Op verschillende plekken op de markt zijn er terrassen met eten en drinken.

Kunstveiling
Om 17 uur gaat de Kunstveiling van start. Werken van Egmondse kunstenaars gaan onder de hamer onder leiding van veilingmeester Samanta de Groot. Een unieke kans om een werk van je favoriete kunstenaar te bemachtigen!

Ontmoet beroemde Egmonders
In de voorbije eeuwen zijn veel beroemde figuren verbonden geweest met Egmond. Hoe? Dat vertellen ze graag ‘zelf’ tijdens de Hoever Historie Route. Kom naar de informatiekraam voor de lijst met te vinden beroemdheden.

Hoever Dorpsdiner
Gezellig met z’n allen aan lange tafels eten in de tuin van Hoeve Overslot. (let op, wel kaarten bestellen)

Programma zondag 11 juni 

Op zondag 11 juni is er traditiegetrouw een jaarmarkt. Iedereen is welkom: van brocante tot handwerk, van poonrokerij tot kermisattractie van kunst tot kitsch, van oliebollen tot hamburgers. Voor ieder iets wils, dus komt dat zien!

Kramen
Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Wist je dat je vanaf dit jaar zelf je kraam kan kiezen? Kijk op onze vernieuwde website www.hoeverdorpsfeest.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant