Ook in Heiloo gaan inwoners samen op pad om het groen in de buurt én elkaar beter te leren kennen.
Ook in Heiloo gaan inwoners samen op pad om het groen in de buurt én elkaar beter te leren kennen. Foto: aangeleverd

De mooiste lentewandelingen beleef je samen

Algemeen

HEILOO - Stichting Gezond Natuur Wandelen brengt buurtgenoten samen met een wekelijks uurtje wandelen door het groen. Op meer dan 120 locaties door heel het land, sluiten steeds meer nieuwe mensen aan. Ook in Heiloo, waar de natuur zich juist nú van haar mooiste kant laat zien.

Er worden wekelijks wandelingen verzorgd van een uur in een rustig tempo. Vaste tijd, vast vertrekpunt en nog gratis ook.

Met andere ogen
Wie aanhaakt bij een van de vele wandelgroepen beleeft al direct de lente met andere ogen. De wandelbegeleiders vertellen u onderweg af en toe iets over de planten- en vogelsoorten, het groen en de ontluikende natuur. Juist doordat u met een groepje bent, ziet u meer: onderweg kunt u elkaar attenderen op vliegensvlugge voorbijgangers en verborgen pareltjes. En na afloop kunt u uw belevenissen delen tijdens een gezellig kopje koffie of thee.

Enthousiaste wandelgroepen in Heiloo
Aanmelden is niet nodig. Op tal van plaatsen in Noord-Holland kunt u vrijblijvend meewandelen in een rustig tempo. Ook in Heiloo, waar inwoners samen op pad gaan om het groen in de buurt én elkaar beter te leren kennen. Deze en alle andere wandelgroepen in Noord-Holland vindt u hier.

Wandelbegeleiders

De wandelingen worden begeleid door getrainde en gemotiveerde vrijwilligers die onderweg eventueel ook wat over de natuur vertellen. In een rustig tempo en met veel enthousiasme nemen zij u mee op pad. Zij zijn goed voorbereid, kennen de omgeving en genieten onderweg van het groen, gezonde beweging, mooie ontmoetingen en blije gezichten. Iets voor u? Neem dan contact op via bovengenoemde website.

De gratis wandelingen van Gezond Natuur Wandelen in Noord-Holland worden mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, Brentano’s Steun des Ouderdoms en Provincie Noord-Holland.

Ook in Heiloo gaan inwoners samen op pad om het groen in de buurt én elkaar beter te leren kennen.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant