De organisatie hoopt op net zulk mooi weer als tijdens de markt van 2019.
De organisatie hoopt op net zulk mooi weer als tijdens de markt van 2019. Foto: aangeleverd

Willibrordus Landgoedfair op Tweede Pinksterdag

Algemeen

HEILOO - Op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, is de populaire Landgoedfair op Landgoed Willibrordus. Op het terrein en in de Cultuurkoepel van het landgoed kunt u van 11.00 tot 17.00 uur zo’n 150 kramen bezoeken. Jong en oud zijn van harte welkom!

Bezoek de gezellige markt op het grote grasveld van het landgoed en de bedrijven in de Cultuurkoepel. Het aanbod aan kramen is zeer divers. U kunt producten vinden met een verhaal, die met liefde zijn gemaakt. U kunt deelnemen aan workshops vilten en papier scheppen Ook zijn er diverse versproducten te krijgen! Voor de kinderen staat er zoals elk jaar een draaimolen. En mocht u trek krijgen? Er is voldoende gelegenheid om uw (lekkere) trek te stillen. Het restaurant Keuken met Karakter is geopend voor koffie met gebak, een lekkere lunch of een gezellige borrel. 

Het landgoed biedt nog meer activiteiten. Ga jeu-de-boulen tussen de prachtige bloemenborders bij Keuken met Karakter, geniet van een optreden van het Harpensemble Telyn in de Cultuurkoepel. Bezichtig de nieuwe expositie in de Verhalenkamer en geniet van rondleidingen over het landgoed en Kwekerij Maatwerk. Tot slot kunt u onder het genot van heerlijke kop koffie en versgebakken appeltaart genieten van de prachtige expositie van verschillende kunstenaars in Atelier de Trog. 

Tip: kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets. Parkeerruimte is namelijk beperkt! De toegang via de Kennemerstraatweg is afgesloten voor auto’s, u kunt het terrein op via de ingangen bij de Ypesteinerlaan en de Rosendaal.

Kortom, meer dan genoeg te doen. Voor meer informatie over de activiteiten en de starttijden zie www.de-buitenkans.org.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant