Het hoogste punt is bereikt!
Het hoogste punt is bereikt! Foto: aangeleverd

‘Pannenbier’ bij dagbesteding Thuisbij Zuidschermer!

Algemeen

REGIO - De bouw van twee woningen op het achtererf van de stolpboerderij op de  Westdijk 34 in Zuidschermer (gelegen op 100 meter van het pontje Akersloot) is in volle gang. Het hoogste punt van de gebouwen is bereikt. Drinkt u een ‘pannenbiertje’ mee?

Vanaf 1 september worden de woningen en het boerenerf in gebruik genomen als dagbestedingslocatie voor thuiswonende mensen met dementie en geheugenproblemen. Het aanbod van dagactiviteiten op deze prachtige boerderij in de polder van de Schermer is divers en wordt afgestemd op de behoefte van elke deelnemer. Ter voorbereiding op de opening kunnen deelnemers zich nu al aanmelden.

Capaciteit, openingstijden en vervoer
Thuisbij Zuidschermer kan per woning ongeveer tien deelnemers per dag ontvangen, vijf dagen per week. De taken worden onder leiding van professionele verzorgenden samen met een groep van enthousiaste vrijwilligers en stagiaires uitgevoerd. Ook het vervoer van onze deelnemers van en naar huis wordt samen met vrijwilligers in eigen beheer geregeld.

Samen zorgen we voor innovatie in de zorg. Helpt u mee? 
De opstart van dagbesteding Thuisbij Zuidschermer is mede afhankelijk van de participatie van lokale ondernemers en particulieren. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om actief betrokken te zijn bij de voorbereidingen tot aan de opening en daarna voor de dagelijkse activiteiten of het vervoer. Wat vind je leuk om te doen?

Voor de realisatie van meerdere projecten zoeken we sponsoren en investeerders die de opstart van Thuisbij Zuidschemer financieel willen ondersteunen. Helpt u mee? Je kunt een gift storten of investeren in dit particuliere initiatief middels een kortlopende geldlening.

Heeft u interesse of bent u gewoon benieuwd?
Neem dan contact op met zorgondernemer Frouke Nooitgedagt of bezoek één van de Open Dagen:

Zaterdag 20 mei,10.00 - 14.00 uur
Vrijdag 16 juni, 17.00 - 20.00 uur
Zaterdag 29 juli, 10.00 - 14.00 uur
Vrijdag 25 augustus,13.30 - 15.30 uur

Contactgegevens:
Telefoon 06-44360112
Mail: zuidschermer@thuisbij.eu
Adres: Westdijk 34 Zuidschermer
www.thuisbij.eu

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant