Vier het 100-jarig bestaan van Rotary Nederland met de actie Kaas voor Kansen.
Vier het 100-jarig bestaan van Rotary Nederland met de actie Kaas voor Kansen. Foto: Shutterstock

Succesvolle actie Rotaryclub Heiloo wordt herhaald

Algemeen

HEILOO / ALKMAAR - Na de geslaagde edities van 2021 en 2022 krijgt de actie Kaas voor Kansen ook dit jaar een vervolg. U kunt uit 4 heerlijke kaaspakketten kiezen waaronder het jubileum-100-pakket. Het 100-jarig bestaan van Rotary Nederland wordt hiermee gevierd. Dit pakket bestaat uit 2 overheerlijke oude kazen die samen 100 weken oud zijn.

Door het kopen van één of meerdere kaaspakketten steunt u Stichting Leergeld Alkmaar. Zij helpt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Deze kinderen dreigen door de financiële situatie buiten de boot te vallen als het gaat om binnen- en buitenschoolse activiteiten. De stichting zet zich in voor deze kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Het kan hier gaan om schoolspullen, muziekles of een lidmaatschap bij een sportvereniging. Stichting Leergeld Alkmaar biedt kinderen een opstapje, waardoor ze toch deel kunnen nemen, kennis kunnen opdoen en vaardigheden kunnen ontwikkelen.

U kunt uw bestelling plaatsen via www.kaasvoorkansen.nl.

Rotaryclub Heiloo is een actieve serviceclub met 40 leden die zich inzet voor goede doelen in Heiloo en ver daarbuiten, zoals de PCC Maalwater Run & Walk, Kerstmannen Hindernisbaan, Zomerkamp Heiloo en het onderwijsproject in Zambia.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant