Wethouder Antoine Tromp knipt samen met de jongste jeugd het lint van het nieuwe waterveld door.
Wethouder Antoine Tromp knipt samen met de jongste jeugd het lint van het nieuwe waterveld door. Foto: aangeleverd

Opening nieuw waterveld bij HV de Terriërs door wethouder Antoine Tromp

Algemeen

HEILOO - Vanmorgen is het nieuwe waterveld bij hockeyvereniging de Terriërs officieel geopend door Antoine Tromp, wethouder van de gemeente Heiloo, samen met voorzitter Michiel Ullers en bestuurslid Cornelis de Wit. Het nieuwe waterveld, veld 2, is een sprong vooruit naar de toekomst en vooral bedoeld voor de jeugd wat de toekomst is van de vereniging. Het huidige hockey wordt gespeeld op watervelden en is wezenlijk anders dan het spelen op zandvelden omdat watervelden een andere techniek vergen. Om die reden is HV de Terriers ook erg blij en trots dat het gelukt is om samen met de gemeente Heiloo een 2e waterveld te realiseren zodat alle leden van de vereniging kunnen trainen en spelen op water.

Het nieuwe veld ligt er sinds begin van het jaar en er wordt al op gespeeld en vanmorgen, zaterdag 18 maart, hebben we er een speciaal moment van gemaakt waarbij de wethouder Antoine Tromp het nieuwe veld opende samen met de jongste jeugd van HV de Terriers. Ballonnen, limonade en een leuke sleutelhanger. Een feestelijke opening van een veld waar we komende jaren als hockeyclub op kunnen spelen. Klaar voor de toekomst.

Wethouder Antoine Tromp (links) en voorzitter van de Terriërs, Michiel Ullers openen samen met de jongste jeugd het nieuwe waterveld.
Wethouder Tromp en voorzitter Ullers slaan een balletje.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant