Afbeelding
Foto: Pixabay

Vrolijke bloemstyling voor Pasen

Algemeen

Met bolbloemen creëer je snel en makkelijk een vrolijke paassfeer in huis. Bezig zijn met bloemstyling is ook nog eens goed voor je humeur: je wordt er vrolijk van. Alleen maar positive vibes voor Pasen! 

Instant Pasen
Het feest begint al bij het inkopen doen. Kies voorjaarsbloemen uit in vrolijke, sprankelende kleuren, bijvoorbeeld narcissen, hyacinten en tulpen. Deze bolbloemen staan symbool voor liefde, lente en nieuw leven – perfect voor Pasen! Combineer bolbloemen met uitbottende takken. Ook eieren mogen natuurlijk niet ontbreken.

Overal bloemen
Met een vrolijk boeket geef je de ontbijt- of brunchtafel een fijne paassfeer. Daar hoeft het niet bij te blijven: met bloemstyling kun je al beginnen daar waar je je huis binnenkomt, denk aan vrolijke gele narcissen in de hal – als boeket of bol-op-pot. Met bollen-op-pot kun je ook de tuintafel aankleden. De bloemen blijven buiten (nog) langer mooi.

Plukgeluk
Zin in nog meer bloemen? Maak dan kleine plukboeketjes. Zet deze boeketjes in glazen vaasjes, jampotjes of (gebloemde) theekopjes. Schik in elk vaasje een paar tulpen, narcissen of hyacinten – lekker nonchalant voor een fijn net-geplukt-effect. Een vrolijke mix is ook altijd goed. Zet de plukboeketjes in de keuken, naast je bed en op je (thuis)werkplek. Je kunt ook meer vaasjes bij elkaar zetten; met een metalen dienblad of een houten plank maak je er een eenheid van.

Op www.ilsysays.com vind je nog veel meer ideeën en tips om je huis aan te kleden met bloemen. Stylingtip: met gele bloemen haal je de lentezon in huis, denk aan gele tulpen en narcissen. Kies je voor gele hyacinten, dan kun je ook nog eens genieten van een heerlijke lentegeur.

Share happiness! Ga je met Pasen op bezoek bij familie of vrienden? Neem dan een vrolijk paasboeket mee. Bollen-op-pot zijn ook superleuk én makkelijk om mee te nemen

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant