Mevrouw Zwaan (links) zag haar kleine wens in vervulling gaan.
Mevrouw Zwaan (links) zag haar kleine wens in vervulling gaan. Foto: aangeleverd

Winnares ‘grote kleine wens’

Algemeen

HEILOO - Axxicom thuishulp biedt huishoudelijke ondersteuning aan cliënten in de BUCH-gemeentes. In december 2022 had Axxicom een grootse actie. 

Cliënten konden een wens invullen op een kaartje dat in een grote kerstboom werd gehangen op het hoofdkantoor van Axxicom. In december was de trekking waarbij willekeurig een aantal kaartjes werden getrokken van cliënten van wie Axxicom de wens in vervulling laat gaan. Een van de gelukkige winnaars was mevrouw Zwaan uit Heiloo. Haar wens: een kopje koffie drinken in een café met twee buurvrouwen die altijd zo behulpzaam zijn. Die wens ging vrijdag 19 januari in vervulling. In Plaza Cinco werd mevrouw Zwaan vergezeld door haar twee buurvrouwen hartelijk ontvangen door de eigenares van Plaza Cinco en de werkbegeleidster van Axxicom in Heiloo.

De stemming zat er meteen goed in. Beide buurvrouwen heten toevallig Ineke en al zo’n negen jaar delen de dames lief en leed met elkaar. Ze zijn er voor elkaar waar nodig. Het werd een heerlijke kop koffie met natuurlijk wat lekkers erbij. De gezelligheid en dankbaarheid was groot.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant