De open dag werd goed bezocht.
De open dag werd goed bezocht. Foto: aangeleverd

Open dag Muziek- en Dansschool Heiloo groot succes

Algemeen

HEILOO - Afgelopen zaterdag vond de goedbezochte Open Dag van de Muziek-en Dansschool Heiloo plaats, speciaal georganiseerd voor volwassenen én compleet met koffieconcert. Dit resulteerde in vele aanmeldingen voor de muziek-, zang- en danslessen voor volwassenen.

“Wat goed dat jullie dit organiseren, ik dacht altijd dat de muzieklessen alleen voor de jeugd waren!” was een veelgehoorde opmerking. De ochtend startte met een vers kopje koffie/thee en heerlijke, zelfgemaakte baksels. Als directeur Pauline Folkerts de Open Dag officieel heeft geopend kan het publiek genieten van het koffieconcert met optredens van volwassenen met het dwarsfluitensemble, strijkersensemble, jazzensemble en optredens van harp-, trompet en blokfluitcursisten. Na afloop was er de mogelijkheid om diverse instrumenten uit te proberen en docenten te ontmoeten.

Ook de muziekverenigingen van Heiloo, de Fanfare Showband, Eensgezindheid en Caecilia waren aanwezig en het Heilooër Kamerorkest. Alles bij elkaar was het een feestelijke ochtend met een gezellige, open sfeer en heel veel muziek! Bent u ook benieuwd naar het aanbod en de nieuwe cursussen zoals bijvoorbeeld de ‘Ouder/Kind workshop’ en de ‘Ladies Love to Dance’ lessen? Neem dan eens een kijkje op de website voor alle informatie. www.muziekendansschoolheiloo.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio