30 januari is het zover!
30 januari is het zover! Foto: Aangeleverd

Doortje Kwakkel uit Heiloo maakt kans op ‘Leef 1 jaar gratis’

Algemeen

HEILOO - De jaarlijkse Feel Good Actie van Sky Radio betreft dit jaar ‘Leef 1 jaar gratis’. Een jaar lang gratis leven klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar voor Doortje Kwakkel uit Heiloo kan deze droom uitkomen.

Van 2 tot en met 27 januari is er iedere werkdag een codewoord op Sky Radio te horen. Deze code kun je doorgeven op de gratis Sky App of via skyradio.nl. Hieruit volgen 26 finalisten, en Doortje is een van de kanshebbers. Dit is geen toeval. Toen Doortje van haar aanstaande man over de actie hoorde, zat ze elk mogelijk moment gekluisterd aan de radio. ‘De prijs is ontzettend welkom in deze dure tijd. We proberen hard te sparen om ooit een huis te kunnen kopen en we zijn ook aan het sparen voor onze bruiloft.’ 

Wat Doortje en de andere finalisten sowieso ontvangen, is een boodschappencheque ter waarde van € 100. De hoofdprijswinnaar hoeft echter een heel jaar lang niet te betalen voor de hypotheek, boodschappen, energie, kleding, brandstof en een vakantie. De financiële druk onder Nederlanders neemt enorm toe en daarom betaalt Sky Radio dit voor de winnende luisteraar.

Op maandag 30 januari is de grote finale en wordt duidelijk of Doortje een jaar gratis leven wint. En als ze die wint? ‘Als eerste zal ik mijn vriend bellen en taart trakteren voor mijn collega’s bij de Hema.’ Laten we allemaal duimen voor Doortje!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant