Help mee en geef gul aan de collectant aan de deur.
Help mee en geef gul aan de collectant aan de deur. Foto: Leger des Heils

Landelijke collecteweek Leger des Heils

Algemeen

HEILOO - Het Leger des Heils gaat in Heiloo weer collecteren voor de jaarlijkse collecteweek van 27 november tot en met 3 december 2022.

Alleen met de hulp van vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk op buurtniveau activiteiten te blijven organiseren om sociale uitsluiting en eenzaamheid te bestrijden.
Het Leger des Heils heeft door heel Nederland meer dan honderd buurthuiskamers; bedoeld voor de directe omgeving en toegankelijk voor iedereen. Mensen kunnen er terecht voor een kopje koffie, een spelletje, een maaltijd, een (pastoraal) gesprek, zingevingsvragen of bijvoorbeeld tweedehands kleding. Op steeds meer locaties wordt ook schuldhulp en huiswerkbegeleiding geboden, aangevuld met lokale activiteiten.
Het overgrote deel van deze buurthuiskamers is niet gesubsidieerd, waardoor het bestaan volledig afhankelijk is van giften en donaties. Het Leger des Heils organiseert daarom een landelijke collecteweek, dit jaar van 27 november tot en met 3 december.

Help mee en geef gul aan de collectant aan de deur, dit kan met contant geld én met de QR code of een digitale collectebus. Overmaken kan ook via IBAN NL72 RABO 0707 0701 71, of sms COLLECTE naar 4333 (€2,50 per sms). Namens het Leger des Heils hartelijk dank!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant