Ramon van Soest, Nout van Wijngaarden Lindhout en Piet Bot.
Ramon van Soest, Nout van Wijngaarden Lindhout en Piet Bot. Foto: aangeleverd

Ga mee naar de kerstmarkt in Oberhausen

Algemeen

HEILOO - Heilooërs Piet Bot en Nout van Wijngaarden Lindhout hebben samen met studiegenoot Ramon van Soest iets leuks bedacht. De jongens zitten in het tweede jaar van het IAM college in Amsterdam Noord. IAM college is een school die zich focust op het ondernemen (young entrepreneur opleiding). Elke 9 weken is er een nieuwe missie waar de studenten veel tijd en moeite in stoppen om steeds een stapje dichter bij het ondernemerschap te komen en in het derde studiejaar hun eigen bedrijf te starten.

Nout vertelt: “Momenteel zijn we bezig met een X-mas Sales Battle. Hierbij is het de bedoeling dat je een product of dienst verkoopt. Het geld dat wij hiermee ophalen, wordt gebruikt om met de opleiding op expeditie te gaan in de bergen in Oostenrijk. De hele klas moet voor het einde van dit schooljaar € 1000 per persoon hebben opgehaald door middel van sales battles om mee te kunnen op deze expeditie. Alles wat je meer verdient gaat volgend jaar naar het startkapitaal van je eigen bedrijf.” 

De jongens zijn op 24 oktober gestart met deze 9-weekse missie. “Wij hebben ervoor gekozen om busreizen naar de kerstmarkt in Oberhausen te organiseren in samenwerking met taxibedrijf Van Dommelen. Daarnaast werken we samen met het Trefpunt Heiloo om in ieder geval een bus vol te krijgen. De gedachte is om mensen de echte kerstsfeer te laten proeven, door een bezoek aan de kerstmarkt in Oberhausen. Deze kerstmarkt ligt aan het grootste winkelcentrum van Europa. De sfeervolle kerstmarkt bestaat uit circa 150 kraampjes en straalt een warme en gezellige kerstsfeer uit (vooral als het wat donkerder is). Op de kerstmarkt vind je van alles, van mooie kerstartikelen tot leuke hebbedingetjes en natuurlijk voldoende eten en drinken. U zult zich zeker niet vervelen op deze markt en komt helemaal in de kerststemming tijdens de zes uur die u over de markt rond kunt lopen. De heen- en terugreis wordt natuurlijk ook keurig verzorgd. De bus is leuk versierd en onderweg krijgen de mensen een lekker kopje koffie of thee. Ook organiseren we tijdens de busreis een bingo met natuurlijk de leukste kerstprijzen. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige dag zijn aanwezig,” aldus Nout. 

De busreizen vinden plaats op zaterdag 10 december (van 11.00 - 23.00 uur) en woensdag 14 december (van 07.45 - 18.00 uur). 

Wilt u met Nout, Piet en Ramon mee naar de kerstmarkt in Oberhausen? Neem dan een kijkje op de website www.ramonvansoest.wixsite.com/iamcollege-busreizen (u kunt ook de QR-code bij dit artikel scannen). Hier vindt u meer informatie en kunt u direct tickets bestellen voor als u zelf geïnteresseerd bent om te gaan. Natuurlijk kunt u dit leuke kerstuitje ook aan iemand cadeau geven. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met noutvwl@gmail.com 

Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief