Buurtbus Heiloo.
Buurtbus Heiloo. Foto: aangeleverd

Op stap met de buurtbus

Algemeen

HEILOO - Buurtbus Heiloo is verheugd te kunnen melden dat zij per januari ook 2 keer per week uitstapjes gaan verzorgen. Het uitgangspunt is een leuke dag verzorgen voor de klanten tegen een redelijke prijs.

“Wat wij aanbieden is de klanten van huis ophalen en naar het uitstapje rijden. Tijdens het uitstapje bieden we een kopje koffie aan met een gebakje. Na het uitstapje brengen we de klanten weer netjes thuis. We ontzorgen dus tegen een all-inprijs, je weet waar je aan toe bent!, “ aldus Buurtbus Heiloo. 

Ook niet-klanten van de Buurtbus mogen mee. Alleen krijgen zij niet de € 2 korting die klanten vanaf januari wel hebben. Wil je wel klant worden om € 2 korting te krijgen per uitstapje? Dat kan voor € 32,50 per jaar. Je mag dan tevens het hele jaar zonder enige bijbetaling gebruikmaken van de bus die de hele dag door Heiloo rijdt.

Om warm te draaien gaat de Buurtbus op 1, 8 en 15 december naar het grootste tuincentrum van Nederland, Tuincentrum het Oosten in Aalsmeer. De kosten zijn € 23 incl. koffie met gebak. Op 29 november, 6 en 13 december gaan we naar Tuincentrum De Boet. Kosten € 20 incl. koffie met gebak.

U kunt zich opgeven via tel.nr. 06-53377186. Verdere informatie op de website www.buurtbusheiloo.nl en op Facebook: buurtbus Heiloo.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief