Afbeelding

Week van de Ontmoeting in Gemeente Heiloo

Algemeen

HEILOO - Tijdens de Week van de Ontmoeting van 29 september tot en met 6 oktober zijn er in de gemeente Heiloo diverse sportieve activiteiten. Hier kunnen inwoners elkaar ontmoeten en nieuwe contacten met elkaar leggen. Deze week valt samen met de landelijke Week tegen Eenzaamheid, waarin extra aandacht wordt gevraagd voor het thema eenzaamheid.

Tijdens de Week van de Ontmoeting kunnen mensen elkaar ontmoeten, met elkaar wandelen of aan andere activiteiten meedoen. Onder het motto ‘Kom erbij!’ hoopt het Sociaal Team van de gemeente Heiloo zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact te brengen. De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Stichting Trefpunt Heiloo, Sport-Z en diverse plaatselijke sportlocaties.

Het programma in Heiloo bestaat onder andere uit de volgende activiteiten: op 29 september zijn er van 13.30 tot 14.30 uur voetbalactiviteiten bij HSV, op 3 oktober van 13.30 tot 14.30 uur sport & spel bij HSV en op 4 oktober van 12.30 tot 13.30 uur is er een wandelgroep met als startpunt AV Trias.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief