De vliegende Hollander deelt zijn bijzondere verhalen met het publiek.
De vliegende Hollander deelt zijn bijzondere verhalen met het publiek. Foto: aangeleverd

Muziek in ‘t Loo

Algemeen

HEILOO - Op zaterdag 24 september kunt u muzikaal winkelen in winkelcentrum ‘t Loo. Het winkelcentrum wordt die dag tussen 10.00 en 16.00 uur opgeluisterd met straattheater en muziek.

De muzikale fanfare

De muzikale fanfare is een muzikale straattheateract. De fanfare gaat het winkelcentrum door onder leiding van de tuba, die de fanfareleden steeds op het verkeerde been zet. Liedjes worden op verbazingwekkende

wijze omgetoverd tot fanfaremarsen en andersom. De traditionele fanfaremarsen vormen de rode draad tussen muzikale hoogstandjes en absurde gekkigheid. De fanfare zal hierbij menigeen op het verkeerde been zetten, muziekliefhebbers verbazen en lachspieren laten schudden. Bijzonder om te zien en horen!

De vliegende Hollander

De vliegende Hollander wordt ook wel Tovenaar Runewold genoemd. Hij heeft het spookschip van zijn grootvader zo betoverd, dat hij nu overal komt. Zaterdag komt u hem tegen in ‘t Loo waar hij de bijzondere verhalen van zijn reizen deelt met het publiek. Maar pas op, ook de geesten luisteren mee…

De zingende Koks

Deze heren vrolijken ‘t Loo compleet in stijl op! Zij zingen over - hoe kan het ook anders - koken, eten en allerlei heerlijkheden. Deze innemende koks zullen u verrassen met hun enthousiasme, uitstraling en niet op de laatste plaats, hun zangkwaliteit. 

Boodschappen doen wordt een bijzondere beleving a.s. zaterdag in ‘t Loo, laat u verrassen en bewonder de verschillende acts!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant