Afbeelding

Afscheidsoptreden Cover Company in Proefokaal HOP

Algemeen

HEILOO - Een reünie optreden is nooit uit te sluiten maar na meer dan 35 jaar gaat Cover Company stoppen. Na een geweldig optreden op het Oranjebal in Heiloo geven ze een afscheidsoptreden in Proefokaal HOP. In de samenstelling van de afgelopen 25 jaar spelen ze nog e´e´n keer het beste uit hun repertoire. We roepen al onze fans op dit optreden met ons mee te maken. Be there! Zaterdag 17 september 2022 Vanaf 20.30 uur.

SINDS 1985

De Noord-Hollandse formatie Cover Company wordt onder de naam Renegade in 1985 opgericht. Er worden met name eigen nummers gespeeld. Optredens vinden in de eerste jaren vooral plaats in het Alkmaarse circuit en in jongerencentra in de omgeving.

In 2007 wordt besloten de naam van de band te wijzigen in Cover Company. Deze naam geeft duidelijk aan waar de band voor staat. Een hechte groep muzikanten die al heel wat jaren in een vaste samenstelling op veel uiteenlopende gelegenheden speelt.

De bezetting van Cover Company: Theo Kloosterman - zang
Patricia Thiele - zang
Ron Thiele - drums
Hans de Jong – gitaar Paul Kuhne - toetsen Jan Harmenzon - bas

Contactinformatie: Proeflokaal Hop Kennemerstraatweg 215 1851 NA Heiloo - www.proeflokaalhop.nl info@proeflokaalhop.nl 072-5330860 en 06-20032721

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief