Afbeelding

Eigenaar Klaas sluit restaurant

Algemeen

HEILOO - Na 9 jaar sluit het restaurant van Os Steakhouse definitief zijn deuren. “Ik wil graag iedereen bedanken en kijk terug op een geweldige tijd. De coronapandemie en de huidige arbeidsmarkt gepaard met mijn toekomstvisie spelen mee in dit besluit. Ik heb ontzettend veel zin om mijn passie en liefde voor het vak door te voeren in de afhaal- en privébezorging!” aldus Klaas.

Os Steakhouse gaat door
Om de ‘Os kwaliteit’ te blijven garanderen gaan ze zich volop focussen op afhaal- en privébezorging. Dat laatste betekent dat alle bestellingen rechtstreeks worden geleverd aan de klant. Gerechten worden vanuit de keuken zo snel mogelijk bezorgd. Zo blijft het vlees op temperatuur en de friet perfect knapperig.

Sinds april 2021 heeft Os Steakhouse bij Bowling Heiloo een nieuwe locatie gevonden voor afhaal- en privébezorging. Een samenwerking die elkaar perfect aanvult. Bezoekers van Bowling Heiloo kunnen voor- of na het bowlen nog altijd genieten van een selectie topgerechten van Os Steakhouse.

Haal de ‘Os kwaliteit’ in huis
Os Steakhouse staat regionaal bekend om zijn felbegeerde spareribs, biefstukken en kipsaté van de grill. Naast alle heerlijke gerechten maken ze hun eigen karakteristieke sauzen, gebruiken alléén de beste ingrediënten en de privébezorging garandeert heerlijke verse & warme maaltijden. Haal voortaan de Os kwaliteit in huis of kies voor privébezorging. Binnen 8 minuten van grill naar bord, dat is het streven. Bestellen doe je eenvoudig via de website of telefonisch.

Os Steakhouse is zeven dagen per week geopend van 17.00-21.00 uur. Privébezorging in Heiloo & Limmen. Afhaallocatie: Kennemerstraatweg 339 (Bowling Heiloo).

Kom werken bij Os Steakhouse
Os Steakhouse zoekt kwalitatieve toppers. Check de website www.osheiloo.nl voor alle vacatures.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief