Afbeelding

Veel gezelligheid bij Postaanzee in augustus

Algemeen

EGMOND AAN ZEE - De maandelijkse maaltijd en High Tea bij Postaanzee zijn een succes. Iedere maand staat er een land of thema centraal. Zo zijn er de afgelopen jaren al heel wat landen uit de wereld voorbij gekomen en hebben de gasten al heel wat bijzondere gerechten en smaken kunnen proeven en weten te waarderen. Ook proberen we de maaltijden te begeleiden door muzikale gasten.

De eerstvolgende High Tea is op zondag 7 augustus en de eerstvolgende volgende muzikale maaltijd is op donderdag 18 augustus. 18 augustus staat in het teken van ZOMER en dat betekent een saladebuffet. Bovendien zal Egmonder Ton van der Steen deze maaltijd met gitaar en zang compleet maken. Voor beide data zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan bij Postaanzee tegen betaling van € 5,- voor de High Tea en € 6,- voor de maaltijd.

Weet u misschien in uw omgeving nog iemand die ook graag mee wil eten, maar het niet makkelijk vindt om alleen over die drempel te gaan? Nodig ze uit, samen is gezelliger. Voor degene die u als begeleider meeneemt, hoeft niet te worden betaald. 

Postaanzee, Voorstraat 82a Egmond aan Zee

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief