Struinen tussen een grote variëteit aan producten.
Struinen tussen een grote variëteit aan producten. Foto: Aangeleverde foto

Morgen is de Jaarmarkt van Heiloo, kom je ook?

Algemeen

HEILOO - Kom je ook naar de jaarmarkt Heiloo? Voor het eerst sinds 2019 weer georganiseerd. De markt vindt plaats op woensdag  6 juli 2022 van 09.00 uur tot 18.00 uur op de Heerenweg en wordt georganiseerd door Fun & Events. De Heerenweg is op deze dag van 06.00 uur tot 20.00 uur afgesloten tussen de Stationsweg en winkelcentrum ’t Loo.

De langste Jaarmarkt van Noord-Holland staat in de agenda op woensdag 6 juli in het centrum Heiloo. Over een afstand van ruim twee kilometer over de gehele Heerenweg presenteren een kleine honderd standhouders, winkeliers en verenigingen zichzelf. De markt kent ook dit jaar weer veel vaste deelnemers die de leukste, lekkerste, mooiste en nieuwste jaarmarkt artikelen verkopen. 

Ook zijn er dit jaar nieuwkomers met interessante koopwaar en is er een grote variëteit aan producten te vinden, variërend van kleding, sieraden, tassen en cd’s tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, vintage en verzamelobjecten uit (groot)moeders tijd. Ook de winkeliers in Heiloo zijn optimaal bij deze markt betrokken. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het artikel aantreffen. Voor de kinderen zijn er leuke attracties. Deze jaarmarkt is bijzonder populair bij alle inwoners van Heiloo en in de gehele regio. De toegang is gratis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief