Afbeelding
Foto: aangeleverd

Happy New Beer, een zomers bierfestival in de Cultuurkoepel

Algemeen

HEILOO - Op zaterdag 2 juli kunnen bierliefhebbers terecht in de Cultuurkoepel voor een zomers bierfestival: Happy New Beer.

Vanaf 14.00 uur staan er in de Cultuurkoepel brouwers achter hun stand klaar om jullie bij de entree verkregen glazen te vullen. In het bijbehorende festivalboekje staat een overzicht van alle verkrijgbare bieren en welke daarvan de nieuwe zijn. Vanwege de coronaperiode is het echter niet elke brouwerij gelukt een nieuw bier te produceren. Om 15.00 uur krijgt iedere brouwer op het podium een minuut de tijd om zijn of haar brouwerij en bieren te promoten.

Je mag je eigen borrelhapjes meenemen omdat het zo gezellig is om te zien dat iedereen van de bieren, maar tevens van elkaars meegenomen lekkernijen geniet! Denk eraan dat er om die reden geen catering aanwezig zal zijn. In het midden van het festivalboekje staat een lijst met een beperkt aantal bieren die op het festival beschikbaar zijn, en waarop je als bezoeker aan kunt geven welk bier je het beste waardeert. Het meest gekozen bier zal een jaar lang zowel in de Cultuurkoepel als in het naastgelegen restaurant Keuken met Karakter verkrijgbaar zijn. Uit de ingeleverde formulieren van het winnende bier zal een winnaar getrokken worden. Die persoon ontvangt een bierpakket en twee kaartjes naar keuze voor een voorstelling in de Cultuurkoepel als prijs!

Deelnemende brouwerijen:

De Bierbroeders - Zwaag

Brouwerij Bierverbond - Heemskerk

Brouwerij Breugem – Zaandam

Brouwerij Egmond - Egmond

Brouwerij Hans & Grietje - Heerhugowaard

K.E.G.S. - Amsterdam

Victorie - Amsterdam


We hopen u te verwelkomen op zaterdag 2 juli in de Cultuurkoepel Heiloo.

Aanvang 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl of aan de zaal. Starterspakket € 20 incl. festivalboekje, glas in bruikleen en vijf munten. Losse munten € 2,50 (bier tot 7% 20 cl., bier 7% of hoger 15 cl.).

Heiloo – Cultuurkoepel: HAPPY NEW BEER, een zomers bierfestival, zaterdag 2 juli, van 14.00 tot 20.00 uur in de Cultuurkoepel Heiloo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief